PDF^ Pla General de Comptabilitat Pública de la Generalitat de Catalunya

Pla General de Comptabilitat Pública de la Generalitat de Catalunya

IGAE:Pla General de ptabilitat Pública i normativa

Pla General de ptabilitat Pública. Orden EHA 1037 2010, de 13 de abril, por la que se aprueba el Plan General de Contabilidad Pública. Tabla de equivalencias entre las cuentas del PGCP´94 y las cuentas del PGCP´10. Normativa per a la formulació de comptes anuals consolidats en l`àmbit del sector públic

Ordre VEH 137 2017, de 29 de juny, per la qual s'aprova el

Data de publicació Butlletí Núm. Descripció Més informació; 06 07 2017 DOGC: 7406: Ordre VEH 137 2017, de 29 de juny, per la qual s'aprova el Pla general de comptabilitat pública de la Generalitat de Catalunya (PGCPGC)

MINISTERI D’ECONOMIA I HISENDA BOE es

6710 Ordre EHA 1037 2010, de 13 d’abril, per la qual s’aprova el Pla general de comptabilitat pública. El Pla general de comptabilitat pública aprovat mitjançant l’Ordre del Ministeri d’Economia i Hisenda de 6 de maig de 1994 (PGCP’94) ha estat el pla comptable marc per a totes les administracions públiques.

EAPC Wiki 1 1 ptabilitat pública i comptabilitat

L'annex 1, el més important, conté l'adaptació del Pla general de comptabilitat pública a l'Administració local, que fa possible el registre de les operacions pel mètode de la partida doble. LA SEGONA REFORMA de la comptabilitat de les entitats locals es va dur a terme amb la publicació de les ordres:

Escola d'Administració Pública de Catalunya Generalitat

Presentació. Es tracta del primer mòdul del Curs de comptabilitat pública adreçat al personal tècnic de l'Administració de la Generalitat i de les entitats del sector públic, adequat als continguts del nou Pla general de comptabilitat pública de la Generalitat de 2017.

Kindle Pla General de Comptabilitat Pública de la Generalitat de Catalunya

  • PDF^ A era dos Super-humanos: Quem São e Como se Preparam Para Comandar o Mundo?

  • PDF Mercado de capitais (FGV Management)

  • PDF: Gerência de projetos: gestão de tempo (Universitária)
  • 0 Response to "PDF^ Pla General de Comptabilitat Pública de la Generalitat de Catalunya"

    Post a Comment

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel